OPGELET: kermis, bierproevement en kunstmarkt naar andere locatie

Nieuwsbericht

Op donderdag 20 juni zou de vierdaagse familiekermis neerstrijken in het Warepark. Wegens weersomstandigheden is de nieuwe locatie sportpark De Siggels, thuisbasis van voetbalvereniging SVI. Ook het Zwols Bierproevement en de Kunstmarkt verplaatsen daarnaartoe op zaterdag 22 juni.

Verhuizing zonder gevolgen

De opzet van de kermis blijft precies hetzelfde. Dus alle attracties – onder andere de zweefmolen, het spookhuis en de kiddy dancer – zijn ook hier gewoon te vinden. Ook het programma van het Zwols Bierproevement en de Kunstmarkt blijft ongewijzigd. Alle brouwerijen en exposanten zijn nog steeds van de partij. Plezier, culinair genot en creatieve prikkels gegarandeerd, maar dan op deze alternatieve plek.

Veelzijdig festivalterrein

Op zaterdag 22 juni is gelijktijdig de familie- en burendag van SVI op het sportcomplex. De organisatoren van de Kringdagen en het bestuur van de voetbalclub trekken samen op om een onvergetelijke dag te organiseren. Dat betekent dat er naast de kermis, bierproeverij en kunstmarkt tal van andere activiteiten worden georganiseerd. Zo is er een volleybaltoernooi en livemuziek, en staan er foodtrucks op dit evenement. 

Waar: sportpark De Siggels, IJsselcentraleweg 9 in Zwolle-Zuid
Wanneer: donderdag 20 t/m zondag 23 juni (kermis) en zaterdag 22 juni van 10.00 tot 22.00 (evenement) 

Delen via Socials:

Overige berichten

De Kunstroute van 2024 is begonnen !

Deze loopt van 15 t/m 30 juni en wordt wie weet verlengd indien mogelijk.Een wandeling langs artisticiteiten van eigen Zuid-Zwolse bodem. Op dit moment is er kunst te zien op de volgende plekken: Veel plezier !

Ridder Johan in actie om Slag bij Harculo aan te kondigen

Precies 800 jaar geleden vond de Slag bij Harculo plaats. Op zaterdag 15 juni wordt deze historisch belangrijke gebeurtenis nagespeeld. Om het schouwspel te promoten en vrijwilligers aan te trekken, kruipt organisator Mink de Vries in de huid van zijn alter ego en trekt hij er als ridder Johan van

“Lekker is maar één vinger lang”

Brouwhuus ’t Zwarte Schoap is één van de aanwezigen tijdens het Zwols Bierproevement op 22 juni. Niet alleen hun bieren – het zijn er inmiddels zes – zijn bijzonder, het verhaal achter deze brouwerij uit Olst is dat ook. Oprichter Rob Bronkhorst doet van 1998 tot 2005 zendingswerk in Mali.

Zwols Bierproevement paradijs voor bieraanbidder

Liefhebbers van speciaalbier zullen smachtend uitkijken naar 22 juni. Op die dag is tussen 14.00 en 22.00 uur het Zwols Bierproevement op het evenemententerrein Sportpark de Siggels. Dit culinaire evenement biedt volop kansen om ambachtelijke, experimentele en unieke bieren uit de regio te proeven. Vrolijke chaos Het park wordt die

Nieuwsbrief