Laden Evenementen

Locatie: MVO de Siggels

Banenmarkt Zwolle Zuid

29 June om 10:00 - 15:00

Delen

 

Ontdek jouw volgende carrièrestap op de banenmarkt

 

 

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Sta je open voor het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden? Kom dan naar de banenmarkt en ontdek de kansen die op jou liggen te wachten! Ben je net gestopt met werken of ga je met pensioen en heb je nog wat tijd over? Meld je dan aan als vrijwilliger bij bijvoorbeeld een zorginstelling, vereniging en/of sportclub.

Waarom deelnemen aan de banenmarkt?

  • Verbreed je horizon: Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een vakantiebaan voor de zomerperiode, of overweegt om als zij-instromer een nieuwe richting in te slaan, de banenmarkt biedt een scala aan mogelijkheden om jouw volgende stap te zetten.
  • Leven lang ontwikkelen: Ontdek mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, van training en opleiding tot loopbaanadvies en coaching. Investeer in jezelf en laat je carrière bloeien.
  • Ontmoet potentiële werkgevers: Kom in contact met bedrijven en organisaties uit diverse sectoren die op zoek zijn naar talent zoals jij. Leg waardevolle contacten, verken nieuwe werkgevers en vind de perfecte match voor jouw vaardigheden en ambities.

Klaar om jouw carrière een boost te geven? Kom naar banenmarkt en maak de volgende stap in jouw professionele reis!

Organisator
Stichting Zwolse Zot
Info@kringdagen.nl

Wil je als werkgevers deelnemen aan de banenmarkt ?

Wil je ons vandaag helpen

Het is bijna zover!

3137682
DD
Dagen
HH
Uren
MM
Min
SS
Sec
MVO de Siggels, IJsselcentraleweg 9
Zwolle, Overijssel 8014 BK Nederland
Thema
Organisator
Meer evenementen
Toevoegen aan mijn kalender