Banenmarkt van Zuid

Locatie: MVO de Siggels

29-6-2024 Banenmarkt Zwolle Zuid

Werkgevers opgelet: Doe mee aan de banenmarkt?

Op zoek naar nieuw talent voor jouw team? Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met gemotiveerde professionals? Ben jij op zoek naar vrijwilligers meld je dan aan voor deze banenmarkt om op deze manier in contact te komen met vrijwilligers.

Waarom deelnemen aan de banenmarkt?

Ontmoet potentiële kandidaten: Van ervaren professionals tot frisse talenten, ontmoet een breed scala aan werkzoekenden die klaar staan om zich aan te sluiten bij jouw team.

Breid je netwerk uit: Leer andere werkgevers kennen en ontdek mogelijke samenwerkingen en synergieën.

Vergroot je zichtbaarheid: Laat zien waar jouw bedrijf voor staat en trek de aandacht van geschikte kandidaten met jouw vacatures en bedrijfspresentatie.

Klinkt goed? Schrijf je vandaag nog in en claim je plek op de banenmarkt! Ga naar kringdagen.nl voor meer informatie en inschrijvingen.

Maak je klaar om nieuwe talenten te ontmoeten en jouw bedrijf naar de volgende stap te leiden op de banenmarkt.

Stand Banenmarkt

€ 359,- (Incl. BTW)

Tijdens de Banenmarkt is het mogelijk om een je eigen plek alvast te reserveren (circa 10 vierkante meter). Klik op de onderstaande knop om gelijk te reserveren en via iDeal te betalen. 

Banenmarkt Maatwerk

Neem contact op

Wil je graag op de banenmarkt staan als werkgever, maar is hiervoor maatwerk nodig als offerte / factuur of oppervlakte.