Banenmarkt Zwolle-Zuid dé marktplaats voor werk

Nieuwsbericht

Op zoek naar een baan? Tijd voor een carrièreswitch? Verlegen om nieuw personeel? Dan is MVO De Siggels op 29 juni the place to be. De kantine – en bij goed weer het buitenterrein – van voetbalvereniging SVI transformeert tussen 10.00 en 15.00 in een werk-eldorado.

Op de markt geven naar verwachting twintig bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren acte de présence. Zij delen hun openstaande vacatures en geven informatie over bijvoorbeeld omscholingstrajecten of trainingsmogelijkheden. Werkgevers en werknemers komen op een ontspannen manier met elkaar in contact en ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje of er een match is. Die nieuwe baan of geschikte kandidaat zou dus zomaar eens voorbij kunnen komen.

Voor wie?

Van zorginstelling tot fietsenmaker om de hoek en of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of nieuw werkgeluk zoekt: iedereen is welkom. Samen zorgen we er tijdens dit evenement voor dat werkgevers en werknemers aan elkaar worden gekoppeld en hun netwerk uitbreiden. Dus opzoek naar personeel of een manier om het bedrijf te promoten? Of toe aan een volgende carrièrestap dan wel behoefte aan inspiratie? Wacht dan niet langer en reserveer een standje of meld je aan op kringdagen.nl/banenmarkt.

Vrijwilligers

De banenmarkt draait naast betaald werk ook om vrijwilligerswerk. Organisator Ralph Overmars: “Het tekort aan vrijwilligers neemt helaas toe, dus dat kan wel een impuls gebruiken.” Voor degenen die zich belangeloos willen inzetten, is de banenmarkt de uitgelezen kans om te ontdekken welke organisaties wel wat handen kunnen gebruiken en welke soorten en maten vrijwilligerswerk er zijn. “Samen met de buurtbewoners kunnen we veel bereiken en flexibel vrijwilligerswerk op de radar krijgen.”

Delen via Socials:

Overige berichten

Ridder Johan in actie om Slag bij Harculo aan te kondigen

Precies 800 jaar geleden vond de Slag bij Harculo plaats. Op zaterdag 15 juni wordt deze historisch belangrijke gebeurtenis nagespeeld. Om het schouwspel te promoten en vrijwilligers aan te trekken, kruipt organisator Mink de Vries in de huid van zijn alter ego en trekt hij er als ridder Johan van

“Lekker is maar één vinger lang”

Brouwhuus ’t Zwarte Schoap is één van de aanwezigen tijdens het Zwols Bierproevement op 22 juni. Niet alleen hun bieren – het zijn er inmiddels zes – zijn bijzonder, het verhaal achter deze brouwerij uit Olst is dat ook. Oprichter Rob Bronkhorst doet van 1998 tot 2005 zendingswerk in Mali.

Zwols Bierproevement paradijs voor bieraanbidder

Liefhebbers van speciaalbier zullen smachtend uitkijken naar 22 juni. Op die dag is tussen 14.00 en 22.00 uur het Zwols Bierproevement in het Warepark. Dit culinaire evenement biedt volop kansen om ambachtelijke, experimentele en unieke bieren uit de regio te proeven. Vrolijke chaos Het park wordt die dag omgedoopt tot

Memory Bugs will rock you!

Maak u op voor lekkere onversneden Rock ‘n’ Roll, speciaal voor u en deze gelegenheid volledig van Nederlandse bodem. Voor in de agenda: 8 juni Memory Bugs! Van Golden Earring tot Shocking Blue en langs De Dijk naar Guus Meeuwis. Verruim verder uw geest met een flink shot aan klassiekers,

Nieuwsbrief